Magic News

Olivia Newton-John şi John Travolta, din nou în costumele din “Grease” după 41 de ani

Actorii Olivia Newton-John şi John Travolta şi-au reamintit şi ne-au reamintit tuturor de Danny şi Sandy după 41 de ani de la lansarea filmului cult “Grease” (1978).

Cei doi parteneri de distribuţie au îmbrăcat din nou costumele din “Grease” pentru un eveniment organizat în Florida în onoarea filmului.

Fanii au avut astfel posibilitatea să-şi întâlnească idolii şi să cânte împreună melodiile de pe coloana sonoră îmbrăcaţi în tinutele anilor 50.

Cei doi actori au apărut ţinându-se de mână şi au atras atenţia cu ţinutele lor: geacă de piele pentru Danny, fustă galbenă şi cămaşă albă pentru interpreta lui Sandy.

“Pentru prima dată în aceste costume de când am terminat filmul. Foarte entuziasmată!”, a scris actriţa.

În luna noiembrie, aceasta si-a vândut la licitaţie celebrul costum din “Grease”, care a fost cumpărat pentru suma de 405.700 de dolari. Suma va fi folosită în beneficiul centrului de cercetare asupra cancerului, boală de care suferă şi Olivia Newton-John, a treia oară în ultimii 30 de ani.

Din fericire, ea şi-a primit înapoi costumul, misteriosul cumpărător care a licitat pentru el declarând pentru casa de licitaţii Julien's Auction din Los Angeles, cea care a organizat evenimentul: “Nu ar trebui să stea în dulapul unui miliardar. Şansele de a învinge un cancer recurent folosind cele mai noi terapii emergente sunt de 1.000 de ori mai mari”.