Magic News

Melodia „All I Want for Christmas Is You” e pe primul loc în topurile americane după 25 de ani

În perioada sărbătorilor de iarnă, este dificil să ignori una dintre cele mai cunoscute melodii de iarnă; „All I Want for Christmas Is You” a artistei Mariah Carey. Iar la 25 de ani de la lansarea ei, piesa îşi continuă povestea de succes.

„All I Want for Christmas Is You” este pe primul loc în topurile din America pentru prima dată în 25 de ani.

Cântecul este pe prima poziţie în clasamentul revistei Rolling Stone şi în Billboard Hot 100 de săptămâna aceasta.

„All I Want For Christmas Is You” se află, de asemenea, pe primul loc în topul Amazon Music începând cu 25 noiembrie.

Lansat în 1994 şi inclus pe albumul “Merry Christmas”, cântecul nu a fost niciodată până acum pe prima poziţie, cea mai buna clasare, locul 3, atingând-o în 2018.

Populară în anii 90 şi 2000, piesa a revenit în actualitate în 2003, fiind inclusă pe coloana sonoră a filmului “Love Actually”. Anul acesta, cântecul a avut o nouă campanie de promovare o dată cu relansarea albumului “Merry Christmas”. Apropierea Crăciunului, turneul artistei în America şi inteligenta promovare pe reţelele sociale au propulat cântecul pe primele poziţii.

“Am reuşit” a declarat Mariah, care a declarat că a ajuns să aprecieze această melodie compusă împreună cu Walter Afanasieff după ce iniţial o critica de fiecare data când o auzea. “Ador pur şi simplu sărbătorile”, a adăugat artista.