Magic News

Laura Bretan şi tenorul Bogdan Mihai au cântat în direct “O, ce veste minunată!”

Amosferă de sărbătoare în această dimineaţă la Magic FM, care i-a avut invitaţi pe Laura Bretan, câştigătoarea show-ului “Românii au talent” în 2016 şi tenorul Bogdan Mihai.

Cei doi au lansat de curând “Believe”, prima lor colaborare, iar astăzi ne-au încântat cu vocile lor minunate. În aşteptarea Radioului lui Moş Crăciun, la Magic Start s-a auzit astăzi colindul “O, ce veste minunată!”, în interpretarea celor doi tineri artişti.

Laura ne-a declarat că îi place foarte mult muzica de Crăciun şi abia aşteaptă să fie cu familia de Crăciun. Pe 5 decembrie, la Sala Palatului, Laura va susţine primul ei spectacol ca protagonistă. Alături de ea vor urca pe scenă Olivier Kaye, câştigatorul locului 1 la Cerbul de Aur din 2018, Eden Loren, unul dintre starurile prestigiosului festival San Remo, şi, bineînţeles, Bogdan Mihai.

Performanţele live ale Laurei uimesc lumea, din Chicago până la Tokio, trecând prin Londra, Paris, Madrid, Bruxelles sau Roma. Ea a cântat împreună cu artişti ca: David Foster, Il Volo, Toto Cutugno, Ricchi e Poveri, The Tenors, Fernando Varella sau , cel mai recent, Michaell Bolton.

Bogdan Mihai este unul dintre cei mai talentaţi tineri tenori români, anul trecut el având un contract cu Teatrul Balshoi. De asemenea, Bogdan a cântat pe scenele unor mari teatre de operă ale lumii. Tânărul tenor va cânta pe 12 decembrie cu Laura Fabian, spectacolul urmând să aibă loc la Craiova. Anul viitor, Laura urmează să cânte şi la Bucureşti.

Laura locuieşte la Chicago şi ne-a declarat că se simte foarte bine în România. Ea este în ultima clasă de liceu, urmează cursuri online pentru ca are nevoie de un orar flexibil. Artista a făcut o obsesie pentru muzica anilor 80, 90, pentru artişti precum Whitney Houston sau Michael Jackson.