Magic News

Madonna îşi anulează mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate – “Durerea este copleşitoare”

Madonna a fost nevoita să îşi anuleze trei concerte din turneul actual, artista în vârstă de 61 de ani având probleme medicale.

Ea acuză “dureri copleşitoare” şi nu poate urca pe scenă între 30 noiembrie şi 2 decembrie pentru a susţine concertele programate în Boston.

Madonna a urmat recomandările medicilor de a-si anula show-urile, care nu vor fi reprogramate, şi le-a transmis fanilor un mesaj pe Instagram, cerându-şi iertare pentru această situaţie.

“Vă rog să iertaţi această întorsătură neaşteptată a evenimentelor”, a scris ea.

„Faptul că sunt pe scenă în fiecare seară îmi aduce atâta bucurie, iar anularea este ca o pedeapsă pentru mine, însă durerea pe care o am acum este copleşitoare şi trebuie să mă odihnesc şi să urmez recomandările medicilor pentru a putea reveni mai puternică şi mai bine şi a continua călătoria Madame X împreună cu voi toţi”.

Madonna s-a accidentat în timpul concertelor de la Los Angeles, iar luna trecută si-a anulat un concert la New York.

Ea a primit numeroase crtici după ce s-a pozat într-o cadă plină cu gheaţă, metodă prin care a încercat să-şi îmbunătăţească circulaţia. De asemenea, după cum a recunoscut, şi-a băut propria urină pentru a slăbi şi a se menţine tânără.

Turneul de promovare a albumului „Madame X”, al 14-lea al cântăreţei, a debutat la jumătatea lunii septembrie.