Magic News

Indila lansează videoclipul single-ului „Parle à ta tête"

Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit toate topurile cu melodia „Derniere Danse", lansează videoclipul piesei „Parle à ta tête", primul single extras de pe următorul ei album.

Videoclipul single-ului transmite un aer boem, aroma irezistibilă a parfumurilor franțuzești și o bucurie care te va cuprinde și cuceri instant.

„Parle à ta tête" este o piesă de o profunzime copleșitoare, care combină o paletă vastă de sunete, a căror armonie reușește să contureze perfect mesajul piesei, comprimat chiar de către Indila prin afirmația: „A fi este a visa". „Parle à ta tête" vorbește despre infinitatea timpului universal și despre înțelegerea faptului că viața noastră pe pământ este limitată.


La nivel internațional, Indila este considerată un fenomen muzical, iar în România, unde a și concertat în anul 2014, a câştigat admiraţia unui număr impresionant de fani.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuți din Franţa, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila s-a remarcat odată cu lansarea single-ului „Derniere Danse", ce a ocupat prima poziție în clasamentul celor mai difuzate piese din țara noastră. Ascensiunea fulminantă a frumoasei brunete s-a petrecut într-un timp record după ce a lansat „Mini World", albumul său de debut, material ce a primit 10 discuri de platină în România.