Magic News

Cupluri celebre care şi-au spus “Adio” în 2019

În 2019, mai multe cupluri celebre au decis să ia o pauză în relaţie după ce au realizat că nu au alături persoana potrivită.

Actori sau cântăreţi extrem de cunoscuţi şi-au anunţat despărţirea prin comunicate de presă sau pe conturile de Instagram sau au încercat să treacă cât mai discret peste acest moment delicat. Au exista şi unii care au ales să le mulţumească celor alături de care şi-au petrecut ultima perioadă.

După un mariaj de 5 ani şi o relaţie care a început în urmă cu 10 ani, Eros Ramazzotti (55 de ani) şi modelul Marica Pellegrinelli (31 de ani) şi-au anunţat despărţirea.

“Au fost zece ani minunaţi şi împreună am construit o familie frumoasă. Am fost fericiţi într-un fel pe care nu îl vom uita niciodată. Decizia a fost de comun acord şi vom păstra legătura. Dragostea pe care am împărtăşit-o s-a transformat, dar va dura. Respectul este mutual şi va rămâne mereu. Solicităm, mai ales pentru binele copiilor noştri, să ne fie respectată intimitatea într-un astfel de moment”, a scris El Pais.

Toni Braxton şi Birdman s-au despărţit în mod surprinzător după o relaţie discretă de 2 ani. “Să începi o etapă nouă nu este întotdeauna o alegere uşoară… Însă alegeţi mereu să fiţi aleşi. Noroc în noul an!”, a scris artista pe Instagram la începutul lui 2019. Ea şi-a şters toate fotografiile pe care le avea cu fostul ei iubit, păstrând doar una cu ea în care apare îmbrăcată într-o rochie roşie.

Lady Gaga şi Christian Carino s-au separat la doar 5 luni după anunţarea logodnei. Ea a apărut singură la Premiile Grammy şi fără să poarte inelul de logodnă, lucru care avea să fie imediat observat de fanii artistei. De Valentine’s Day, Lady Gaga a ales să posteze pe Instagram o fotografie cu cel mai recent tatuaj al său, un trandafir tatuat pe spate însoţit de cuvintele “la vie en rose”.

Adele şi Simon Konecki şi-au anunţat anul acesta despărţirea printr-un comunicat de presă. Erau împreună de 7 ani şi căsătoriţi de 3 ani. “Adele şi partenerul ei s-au despărţit. Ei se angajează însă să îşi crească fiul împreună cu dragoste. Ca întotdeauna, cer ca viaţa lor privată să fie respectată şi nu vor mai face alte comentarii despre acest subiect.” După acest divorţ, Adele s-a reinventat, artista slăbind foarte mult şi părând cu totul altă persoană.

Bradley Cooper şi Irina Shayk, împreună din 2015, s-au hotărât să ia o pauză în relaţia lor şi au declara că vor căuta să împartă custodia fiicei lor, Lea De Seine, în mod prietenos. În acel moment, s-au înmulţit zvonurile despre posibila legătură a actorului cu Lady Gaga după ce jucaseră împreună în pelicula “A Star Is Born”. Timpul avea sa demonstreze că cei doi au jucat perfect o poveste de iubire doar pentru publicul care îi urmărea şi spera ca iubirea lor din film să se prelungească şi în viaţa reală.  

Monica Bellucci şi artistul francez Nicolas Lefebvre s-au despărţit în 2019, la doar 4 luni după ce relaţia lor devenise publică. “Ne-am înţeles bine, iar acest bărbat m-a învăţat atât de multe lucruri. Este o persoană care are o adevărată sensibilitate artistică. Dar zborul nostru împreună continuă pe un alt drum, care este acela al unei prietenii pe viaţă”, a declarat actriţa.

Miley Cyrus şi Liam Hemsworth au fost împreună 10 ani şi căsătoriţi doar 6 luni. Cei doi au surprins pe toată lumea când s-au despărţit. Imediat, Miley a început o relaţie cu o femeie, iar acum ea este împreună cu muzicianul Cody Simpson.