Magic News

Lady Gaga, despre Bradley Cooper - “Am creat o poveste de iubire”

Lady Gaga este vedeta numărului de decembrie al revistei Elle USA, iar artista a revenit asupra poveştii de dragoste cu Bradley Cooper, despre care s-a scris atât de mult.

Cei doi au jucat împreună în pelicula “A Star Is Born” şi după prestaţia lor din film şi aparitiile pe covorul roşu au existat numeroase zvonuri legate de o poveste de iubire pe care ar trăi-o.

În interviul pe care Lady Gaga i l-a acordat acum lui Oprah, ea a dezvăluit că totul a fost regizat şi că le-au oferit oamenilor un spectacol.

“Am creat o poveste de dragoste. Pentru mine, ca interpret şi actriţă, sigur că mi-am dorit ca oamenii să creadă că suntem cu adevărat îndrăgostiţi unul de celalălat. Şi amândoi ne-am dorit ca oamenii să simtă dragostea în momentul nostru de la gala premiilor Oscar. Am vrut ca această senzaţie să treacă dincolo de obiectivul camerelor, dincolo de ecranul televizorului. Şi ne-am străduit mult pentru a obţine acest lucru, am muncit zile întregi. Am orchestrat totul, a fost un spectacol“, a explicat Lady Gaga.   

Artista a mărturisit şi că rezultatul a fost cel aşteptat: „Într-adevăr, s-a întâmplat exact ce ne-am dorit, iar când am vorbit despre asta, ne-am zis: «Ei bine, cred că am făcut o treabă bună!»“.

Lady Gaga a obţinut Premiul Oscar pentru melodia “Shallow” şi a mărturist că a fost una dintre cele mai dureroase victorii.

„Când am câştigat Oscarul, m-am uitat la trofeu şi un reporter m-a întrebat ce văd. I-am răspuns că văd multă durere. Şi nu minţeam. La 19 ani am fost violată în repetate rânduri. Am fost traumatizată în multe feluri de cariera mea, dar cumva am reuşit să supravieţuiesc şi să merg mai departe. Iar când m-am uitat la acel Oscar, am văzut durere, suferinţă. Nu ştiu dacă a înţeles cineva ce am spus atunci, dar eu am înţeles“.