Magic News

Loredana şi Călin Goia, la Magic FM - Dependenţi de dragoste

Loredana Groza şi Călin Goia, solistul Voltaj, au fost invitaţi în această dimineaţă la Magic FM, unde am ascultat cea mai nouă piesă a lor, “Dependenţa mea”, am aflat ce concerte şi spectacole au şi cum se pregătesc de venirea lui Moş Crăciun.

“Dependenţa mea” este o melodie de dragoste foarte frumoasă şi sinceră despre care Călin Goia a dezvăluit că a fost scrisă pentru soţia lui, Andreea. “Suntem bucuroşi pentru că am colaborat cu Loredana, vocile s-au îmbinat foarte bine şi a ieşit exact ce aveam noi în cap.”

Extrem de matinal, Călin a ajuns devreme la noi în studio, după ce şi-a scos câinele la plimbare şi şi-a pregătit copiii pentru şcoală.

“Îmi plac dimineţile în Bucureşti, este linişte, aerul este mai proaspăt”, a glumit artistul. “Dar văd partea bună când mă trezesc aşa de dimineaţă”.

Artistul a declarat la Magic FM că “Dependenţa mea” va face parte de pe albumul “Ca la 20 de ani” care va fi lansat de Voltaj pe 27 noiembrie la Sala Polivalentă printr-un concert foarte mare, care marchează primii 20 de ani ai formaţiei.

Lui Călin i s-a alăturat în scurt timp şi Loredana, care ne-a surprins şi de data aceasta cu look-ul său extravagant. Ea ne-a dezvăluit că are o rutină dimineaţa: “Îmi fac rugăciunea de dimineaţă şi puţină yoga, puţină meditaţie, pregătire pentru ce urmează.”

Despre “Depndenţa mea”, artista a spus: “Mi-a plăcut ideea în sine, ocazia de a cânta împreună. Este doar un început şi am descoperit mai mult decât ştiam despre Călin, despre Voltaj, o latură foarte sensibilă, foarte frumoasă, foarte caldă.”

Cei doi artişti ne-au spus că sunt dependenţi de dragoste. “Dragostea este mai mult decât credem noi”, a spus Loredana, care pe 13 şi 14 noiembrie poate fi văzută în musicalul “Will You Rock You”.

Artista urma să plece la repetiţiile pentru musical şi ne-a declarat că reptiţia este cheia succesului

Loredana i-a spus “Da” lui Călin la invitaţia acestuia de a fi alături de Voltaj pe 27 noiembrie la concertul de la Sala Polivalentă. “Este sala în care şi eu m-am lansat la 16 ani, cântam acolo mai toate concertele mele.”

Concertul Voltaj va însemna multe momente şi invitaţi, trupa repetând încă din vară pentru acest show.

În casa lui Călin, tată a trei copii, se discută despre Moş Crăciun încă din vară, se scriu scrisori. “Datorită faptului că ei cred în Moş Crăciun este foarte posibil să şi treacă pe la noi. Eu îi scriu în fiecare an să vină pentru că este de nepreţuit expresia de pe chipurile lor când deschid cadourile.”

“Eu în continuare cred că există Moş Crăciun. Cred că există o energie care ne face să credem că există ceva deasupra noastră în care ne punem speranţele şi dorinţele şi ele se împlinesc.”, a completat Loredana.