Smiley a cântat acasă, la Piteşti, în faţa a sute de oameni. Mama şi bunica lui, în public

Smiley şi-a început turneul naţional “Smiley Omul”, iar primul concert a fost acasă, la Piteşti. Sute de oameni au venit să îl vada şi să-i fredoneze piesele, iar mama şi bunica lui s-au aflat în public.

Share

Unul dintre cele mqi emoţionante momente ale serii a fost acela când artistul a spus “Mulţumesc, mamă!”, el căutându-şi mama cu privirea prin sală.

Extrem de emoţionată, mama artistului a declarat: "Am simțit o emoție mare după ce l-am auzit spunându-mi asta acolo în fața tuturor, am simțit-o ca pe o declarație pentru tot ceea ce am făcut de-a lungul vieții pentru el, deși mamele nu fac decât din dragoste lucruri pentru copiii lor, nu așteaptă nimic înapoi. Toți părinții au copii excepționali, eu sunt recunoscătoare că am norocul de a avea așa un băiat talentat și bun.”

Smiley a mărturisit că turneele sale încept mereu acasă, pentru că de aici îşi ia energia. Pentru artist, urmează concerte în 14 oraşe, iar în total va susţine 17 concerte.

"Aleg mereu să încep turneul acasă, de aici îmi iau energia, aici cânt în fața oamenilor care m-au văzut crescând și care au crezut în mine. Avem în față un maraton de concerte, vom ajunge în alte 14 orașe din România și vom avea 17 concerte. Le mulțumesc colegilor mei, alături de care muncesc la acest proiect, dar și românilor care vor să ne vadă. Le-am pregătit o emoție de concert, două ore cât o viață de om în care cântăm despre toate etapele prin care trece un om în această viață. Nimic nu se compară cu felul în care mă simt la concertele din țară și sunt recunoscător pentru fiecare secundă din acest turneu", a declarat Smiley la finalul concertului în care a fost aplaudat în picioare minute în șir de publicul prezent în Sala Sindicatelor, din Pitești.

"A fost superb, ca de fiecare dată. Juratul de la Vocea României a întors în seara aceasta toate scaunele cu acest concert. Sunt foarte mândră de el", a adăugat mama artistului la finalul concertului.

 

Tags
Share