Magic News

Cea mai cool fotografie cu Regina Elisabeta a II-a. Cum a pozat suverana la 93 de ani!

Inspirată probabil de Kate Middleton şi Meghan Markle, soţiile Prinţilor William şi Harry, Regina Elisabeta a II-a a pozat cum nu a mai făcut-o niciodată.

La 93 de ani, Regina şi-a dorit sa fie “cool” şi a pozat pentru revista Hello! în picioare, îmbrăcată într-o rochie albă şi cu mâinile în buzunare, încălcând protocolul regal.

“Majestatea Sa şi-a dorit această poziţie şi a încercat mai multe poziţii, cu mâinile în sau în afara buzunarelor, mimând postura unui fotomodel“, a povestit Angela Kelly, stilista Reginei, în cartea sa, “The Other Side of the Coin: the Queen, the Dresser and the Wardrobe”.

Printre secretele pe care aceasta le-a dezvăluit cu acordul Reginei se află şi dorinţa suveranei de a poza într-o manieră foarte naturală.

Iar revista Hello! i-a împlinit visul Reginei, fotograful Barry Jeffrey pozând-o pe Elisabeta cu mâinile în buzunare.

De-a lungul vieţii sale, Regina a făcut mii de fotografii, însă până acum nu reuşise să pozeze aşa cum şi-ar fi dorit.

În cartea sa, Angela Kelly a dezvăluit că Regina este o persoană extrem de modestă. Deşi locuieşte într-un palat care are 775 de camera, Regina nu foloseşte decât câteva: camera, un salon, dressing-ul şi baia, plus câteva camere oficiale în care îşi primeşte invitaţii.

“Singurii care pot intra în camerele ei sunt Prinţul consort Philip si ceilalaţi membri ai familiei regale, pentru că intimitatea Reginei este prioritatea absolută.”