Magic News

Femeile din viaţa lui Mihai Constantinescu. Pe cine a iubit artistul

La 6 luni de la internarea sa în spital, Mihai Constantinescu, unul dintre artiştii generaţiei de aur, a murit la vârstă de 73 de ani, după ce a suferit un stop cardio-respirator neresuscitabil.

Mihai Constantinescu a fost unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti, care a trăit de-a lungul vieţii sale câteva poveşti de dragoste pline de pasiune.

A fost căsătorit cu Mihaela Constantinescu, de care a divorţat în 2003, iar motivul despăţirii lor ar fi fost relaţia pe care artistul o începuse cu Anastasia Lazariuc.

„Am trăit o iubire ca-n poveşti, sinceră şi pasională, nu ne doream altceva decât să fim împreună. Şi eram. Mergeam cu el la toate spectacolele, în turnee, eram nedespărţiţi. Dacă mergeam la cuşetă, ne înghesuiam în acelaşi pat doar ca să fim mai aproape. M-a iubit mult şi a demonstrat-o în cele mai speciale moduri“, mărturisea Mihaela Constantinescu. 

Mihai Constantinescu a cunoscut-o pe Anastasia în 1988, la Chişinău, iar cei doi au început o relaţie profesională, dar şi o poveste de iubire, pe care au încercat să o ţină departe de ochii lumii. Cea mai cunoscută melodie a lor a fost “Maria”, iar de fiecare dată când apăreau pe scenă era evidentă chimia dintre ei.

Cei doi nu s-au căsătorit, iar cu timpul relaţia lor s-a deteriorat. Anastasia a povestit că nu se mai regăsea în melodiile pe care Mihai i le compunea.

În ultimii 18 ani, artistul a avut-o alături pe Simona Secicar, fostă componentă a trupei Etno, cei doi căsătorindu-se în secret în 2017.

„Nu a ştiut nici vântul, nici pământul. Am avut câţiva invitaţi. Ne-am simţit foarte bine. Le mulţumim naşilor că au fost foarte discreţi. Nu îmi place să port verighetă. Nunta nu e făcută nici ieri, nici alaltăieri, dar e făcută”, declara Mihai Constantinescu.

Marele regret al ui Mihai Constantinescu a fost acela că nu a avut copii, deşi şi-a dorit foarte mult. "Un copil responsabilizeaza mama enorm. Nu a fost sa fie sa am un copil. Atunci cand mi-am dorit nu s-a mai putut. Am fost in tinerete cu o fata splendida si a ramas insarcinata. Ea a luat hotararea sa nu se mai intample absolut nimic. Asa ca a facut avort. Eram tanar, aveam in jur de 30 de ani si ea era in clasa a 12-a. Mi-ar fi placut ca ea sa fi lasat copilul”, spunea artistul. Acesta se gândea chiar să înfieze un copil, însă nu a făcut acest pas.