Magic News

Gest minunat făcut de Jennifer Lopez. Artista le oferă mâncare timp de un an elevilor unei şcoli

Impresionaţi de povestea unui băieţel de la o şcoală din sudul statului american Tennessee, Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez, logodnicul ei, au hotărât să le ofere elevilor hrană timp de un an.

Brooke Goins, învăţătoare la Şcoala Elementară Jacksboro, a povestit pe Facebook faptul că unul dintre elevii ei nu are ce mânca.

În timpul unei discuţii la clasă despre spaghetti, copilul a spus că nu are tot timpul acasă mâncare şi uneori vine flămând la şcoală. "Dar, atunci când le avem, îmi încălzesc burtica şi mă ajută să dorm", a spus copilul.

“M-am pierdut, am plâns în faţa a 20 de micuţi. Niciun copil nu ar trebui să se simtă vreodată înfometat”, a scris învăţătoarea Brooke Goins pe Facebook. 

La rândul ei, Jennifer Lopez a dezvăluit că ea şi Alex au plâns: „Ne-a făcut să plângem atât pe mine, cât şi pe Alex”. Cei doi au postat un clip în care apar discutând cu elevii acestei şcoli.

„Atunci când am auzit despre elevi şi despre minunaţii învăţători ai Şcolii Elementare Jacksboro, din Tennessee, am ştiut că trebuie să ajutăm. Am auzit că învăţătorii i-au ajutat pe elevi să ducă mâncare acasă, atunci când aceştia nu aveau destulă. Toată lumea ar trebui să beneficieze de hrană delicioasă, nutritivă. Acesta a fost momentul meu favorit din lună şi este unul dintre cele mai bune lucruri pe care am fost capabili să le facem”, a declarat Jennifer Lopez.