Magic News

Christina Aguilera şi una dintre rarele apariţii alături de familia ei. Cum arată cei doi băieţi ai artistei

Christina Aguilera a asistat la avanpremiera de la Los Angeles a filmului “The Addams Family”, iar fosta jurată de la “The Voice US nu a venit singură.

Ea şi-a făcut apariţia pe covorul roşu împreună cu soţul său, Matthew Rutler, şi cei doi băieţi ai ei, Max Bratman, în vârstă de 11 ani, al cărui tată este Jordan Bratman, şi Summer Rain Rutler, în vârstă de 5 ani.

Artista în vârstă de 38 de ani, care cântă melodia “Haunted Heart” de pe coloana sonoră a filmului, a adoptat un look gotic a la Morticia Adams. Ea a purtat o rochie neagră, lungă, cu mâneci largi şi un decolteu adânc.

Christina şi-a accesorizat ţinuta dark cu un inel în formă de şarpe, iar look-ul său a fost în contrast cu părul blond platinat.

Soţul şi fiii artistei au purtat, de asemenea, costume negre, aceasta fiind una dintre rarerele apriţii ale Christinei împreună cu familia sa.

La avanpremieră au fost prezente, de asemenea, Charlize Theron, care şi-a împrumutat vocea Morticiei Adams, şi Chloe Grace Moretz, vocea lui Marcredi, mezina familiei Addams. Pe covorul roşu a apărut şi Snoop Dogg, care interpretează melodia “My Family” din film, rapperul fiind însoţit de toată familia.

 Foto: Gettyimages.com