Magic News

Doi actori celebri şi-au dorit să o seducă pe Prinţesa Diana

Elton John, unul dintre cei mai buni prieteni ai Printesei Diana a povestit în cartea sa autobiografică un moment petrecut într-o seară din 1994.

Protagonişti au fost Lady Diana şi doi dintre cei mai cunoscuţi actori, Richard Gere şi Sylvester Stallone, care şi-au dorit, cu orice preţ, să îi atragă atenţia.

Elton John va lansa pe 15 octombrie volumul “Me, Elton John”, iar interpretul melodiei “Sacrifice” evocă mai multe amintiri legate de Prinţesa Diana, care a murit în 1997 într-un accident de maşină.

Artistul a revenit asupra unei întâmplări din 1994, când Lady Diana a fost invitată lao ptrecere la care au participat şi Richard Gere şi Sylvester Stallone. Diana se desparţise de Charles, iar Richard Gere nu mai era cu fotomodelul Cindy Crawford.

Între Richard şi Diana părea că se naşte o prietenie, care nu i-a convenit deloc lui Sylvester Stallone, iar interpetul lui Rambo şi-a dorit să regleze conturile rapid. David Furnish, partenerul lui Elton John, i-a găsit pe cei doi bărbaţi pe culoar, gata să se bată pentru inima Dianei.

„Judecând după felul în care se uita la ei, lui Stallone nu-i pica deloc bine prietenia ce se lega între Diana și Richard. Cred că venise la petrecere cu intenția clară de a o agăța el pe Diana, și acum își vedea planul ruinat”, scrie celebrul muzician.

Sylvester a părăsit gala furios şi spunând că nu ar fi venit dacă ştia că acolo se afla şi "Făt-Frumos”, în timp ce Richard Gere a continuat să se converseze cu Diana, ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

“Poate ca ea nu şi-a dat seama… Sau poate ca astfel de incidente se întâmplau mereu şi ea se obişnuise.”, mai notează Elton John.