Magic News

Cum a sărbătorit cuplul Obama 27 de ani de căsătorie

Michelle şi Barack Obama au sărbătorit recent 27 de ani de căsătorie, iar cei doi au pus punct zvonurilor legate de divorţul lor, care au circulat în această vară.

Michelle şi Barack sunt împreună, la fel de îndrăgostiţi cum îi ştim, şi au sărbătorit 27 de ani în felul lor caracteristic: adresându-şi cele mai frumoase cuvinte.

Fostul preşedinte american, acum în vârstă de 58 de ani, a ales o fotografie în care priveşte apusul de soare, iar Michelle îl îmbrăţişează.

“Aşa cum spuneau Beatles: totul devine mai bun cu trecerea timpului. Mulţumesc iubito pentru aceşti minunaţi 27 de ani”, a scris Barack, iar Michele i-a răspuns cu o fotografie în care râd fericiţi şi cu un mesaj pe măsură:

Acum 27 de ai acest băiat mi-a promis o viaţă plină de aventuri. Pot spune că şi-a ţinut promisiunea. Aici începe următorul nostru capitol în care ne-am transformat în părinţi cu sindromul cuibului gol şi aşteptând să vedem ce ne rezervă ziua de mâine. Între timp, simţim încă magia care ne-a unit în toţi aceşti ani. Aniversare fericită, Barack.”

Michelle şi Barack Obama s-au întâlnit în 1989, la Chicago, în cabinetul de avocatură Sidley Austin. Trei ani mai târziu, cei doi s-au căsătorit la Trinity United Church of Christ. Cuplul are doua fete, Malia, în vârstă de 21 de ani, care studiază la Harvard, şi Sasha, de 18 ani, care începe acum cursurile la Universitatea din Michigan.