Magic News

Bat clopotele de nuntă! Jennifer Lopez şi Alex Rodriguez au organizat petrecerea de logodnă

Căsătoria lui Jennifer Lopez cu Alex Rodriguez este tot mai aproape, cei doi organizând acum petrecerea de logodnă.

Viitorii miri au ales să sărbătorească momentul alături de prietenii apropiaţi şi de copiii lor în Bel Air, în locuinţa cântăreţei Carole Bayer Sager.

„A fost o petrecere cu lumânări peste tot, flori albe și lumină mov. S-a ținut atât în interior, cât și în exterior”, scrie E!News.

A fost mai mult o cină pe parcursul căreia Jennifer şi Alex au primit numeroase felicitări. Artista în vârsta de 50 de ani a arătat superb într-o rochie albă, cu un umăr gol şi părul coafat într-o parte, în timp ce Alex a purtat o cămaşă albă şi un costum negru.

Cei doi au imortalizat momentul şi au postat fotografii pe conturile lor de Instagram, pregătindu-si fanii pentru pasul următor: nunta, despre care nu au oferit prea multe detalii.

Alex Rodriguez a cerut-o în căsătorie pe Jennifer în urmă cu şase luni, pe o plajă paradisiacă din Bahamas. La apusul soarelui, fostul jucator de baseball a îngenunchiat şi i-a oferit iubitei lui un inel cu diamant în valoare de 5 milioane de dolari.

Cei doi sunt împreună de mai bine de 2 ani, iar la aniversarea lor de doi ani, artista şi-a arătat recunoştinţa pentru această poveste de iubire pe care o trăieşte în prezent.

„Doi ani de râsete. Doi ani de distracție. Doi ani de aventuri. De entuziasmul evoluției și învățării. De prietenie adevărată. Și atât de multă iubire! Îmi faci lumea un loc mai frumos și mai sigur… în mijlocul vieților noastre în continuă schimbare, mă faci să mă simt ca o adolescentă la început de drum. De câte ori mă gândesc că te am, mă surprinzi în cele mai frumoase moduri aducându-mi aminte de cât sunt de binecuvântată că te-am găsit în acest moment… momentul nostru… Te iubesc mult.”