Magic News

Jennifer Lopez a spus povestea rochiei cu care a intrat în istorie - “A fost unul dintre acele momente perfecte”

Jennifer Lopez a defilat în urmă cu câteva zile la Milano pentru Casa Versace, diva fiind invitată să închidă show-ul primăvara-vară 2020.

Artista a purtat o rochie fabuloasă care a amintit de ceaavuta in anul 2000 la Premiile Grammy, rochie care a fost atunci atât de admirată şi de căutată încât a dus la crearea Google Images.

Într-un interviu pentru Vogue, artista a povestit ce s-a întâmplat în urmă cu 19 ani şi cum a ajuns să îmbrace acea rochie Versace. Purtată înaintea ei de Donatella Versace, de Geri Halliwell şi de Sandra Bullock, rochia verde, fluidă, cu print floral a fost remarcată şi a intrat în istoria modei doar după ce Jennifer a purtat-o pe covorul roşu în anul 2000.

Artista filma atunci pentru “The Wedding Planner”, iar stilista Andrea Lieberman i-a prezentat o selecţie cu alegerile ei pentru noaptea Premiilor Grammy. Nimic special până în ziua show-ului când Liberman a apărut cu trei rochii, printre care şi cea verde semnată Versace. Jennifer a ştiut atunci că rochia verde, transparentă, cu decolteu adânc, şi tăietură în faţă este alegerea ei. A îmbrăcat-o şi a strălucit pe covorul roşu cum nimeni nu o mai făcuse.

A fost momentul în care Sergey Brin, Larry Page şi CEO-ul Eric Schmidt au avut inspiraţia să creeze Google Images pentru că până atunci nimic altceva nu mai fusese atât de căutat pe Internet.

“Rochia a fost destul de provocatoare pentru ca oamenii să devină interesaţi. Cred că a fost un moment care a aprins imaginaţia oamenilor. În ceea ce priveşte cariera mea, această rochie a marcat un moment. Chiar daca nu cunosc muzica mea, nu-mi ştiu filmele, oamenii ştiu despre acel moment şi acea rochie. Asta a fost.”