Magic News

Prinţul Harry, Meghan Markle şi micul Archie şi-au început turneul regal în Africa

Ducii de Sussex au plecat într-un turneu de 10 zile în Africa alături de Archie, fiul lor 4 luni, iar prima oprire a cuplului a fost la Cape Town, în Africa de Sud.

Prinţul Harry şi Meghan Markle s-au întâlnit cu comunitatea Nyanga, unde fosta actriţă a dansat alături de un grup de femei un dans tradiţional african. Cuplul a vizitat asociaţia  Justice Desk Initiative, care se ocupă de drepturile copiilor, iar cei doi i-au îmbrăţişat cu multă căldură de cei mici. În cadrul asociaţiei, femeile care trăiesc în acest oraş supranumit “capitala morţii” iau cursuri de autoapărare. Acest ONG face parte din cadrul Queen’s Commonweath Trust, prezidat de Prinţul Harry.  În tot acest timp, Archie a rămas la hotel împreună cu bona lui  

Meghan a purtat la prima sa apariţie o rochie alb cu negru în valoare de 78 de euro, o creaţie Myamiko, un brand din Malawi, ţară pe care Prinţul Harry o va vizita în cadrul acestui turneu.

„Am vrut să mă asigur că prima noastră vizită în calitate de familie, cu soţia mea alături, este centrată pe provocările semnificative la care sunt supuşi milioane de locuitori sud africani, totodată recunoscând speranţa noastră pentru un viitor mai bun. Niciun bărbat nu se naşte pentru a răni femei. Este vorba despre un comportament învăţat, un ciclu pe care trebuie să îl oprim“, a spus Harry în discursul lui.

 „Puterea stă în spiritul vostru. Pentru mine important este să-mi onorez şi protejez soţia şi să fiu un model pozitiv pentru fiul meu“, a mai adăugat prinţul.   

Meghan Markle a declarat la rândul ei: „Şi, ca o notă personală, în timp ce mă aflu aici alături de soţul meu în calitate de membru al familiei regale, vreau să ştiţi că mă aflu aici şi în calitate de mamă, soţie, femeie, femeie de culoare şi soră”.

În a doua parte a zilei, Meghan şi-a schimbat ţinuta, alegând o rochie-cămaşă din denim, iar cuplul a vizitat Muzeul District Six, unde a mâncat alături de localnici, celebrând diversitatea culturală a zonei.

Harry şi Meghan se vor despărţi pentru două zile, perioadă în care Prinţul va vizita Botswana şi Malawi. Prea mic pentru o astfel de călătorie, Archie va rămâne în Africa de Sud împreună cu mama lui.