Magic News

Andra, Elena Gheorghe, Mihaela Cernea, alături de copiii lor în prima zi de şcoală

A început şcoala, iar vedetele au participat la festivitatea de deschidere şi au trăit cu multă emoţie această zi alături de copiii lor. Au făcut fotografii şi au povestit pe scurt sau în detaliu cum a decurs prima zi din noul an şcolar.

Andra şi Cătălin Măruţă l-au însoţit la şcoală pe David, care a început clasa a II-a, iar artista a avut emoţii pentru că puştiul este tot mai mare.

Şi Elena Gheorghe a trăit momente speciale împreună cu Nicholas care a început clasa I, băiatul ei studiind la o şcoală cu predare în limba germană.

Mihaela Cernea, fosta componentă a trupei Class, are 42 de ani şi doi copii mari, Leia şi Leon, care au început şcoala la Liceul Dinu Lipatti, cei doi moştenind pasiunea pentru artă de la părinţii lor.

Jojo a mers la grădiniţă împreună cu Zora, fetiţa ei şi a lui Paul Ipate, iar cele două au încput ziua în paşi de dans.  

Iată mesajele vedetelor:

Andra

“Clasa a doua, dar emotii grupa mare! Cel puțin la mami! Băiatul meu e din ce in ce mai mare și eu sunt absolut încântată să îl văd crescând.”

Jojo-Cătălina Grama

“Am inceput gradi in pasi de dans si cantand amandoua! Zori are azi la gradi petrecere cu tematica pirati.Azi dimineata a fost foarte emotionata la gandul ca se intoarce la gradi si m-a alergat prin toata casa pana cand am reusit in sfarsit sa o imbrac. Bluzita de pirat a mostenit-o de la Achim. Mi-a fost foarte drag sa o vad imbracata asa mai ales ca mi-a m amintit cat de mic si pufos era si Achim in costumul asta. (Achim incepe scoala maine pentru ca azi se intoarce din vacanta. Mi-am strans in brate asadar printesa piratesa, am dus-o cu tati Paul Ipate la gradi, si m-am minunat inca o data de ritmul ametitor al vietii. Acum 2 ani si opt luni nasteam o pisica mica (cum ii spun eu) bruneta si ciufulita. Azi am dus la gradi o domnisoara cu parul in toate nuantele spicelor de grau. Viata imi ofera uneori momente atat de emotionante incat am senzatia ca mi se mareste sufletul pana dincolo de cer. Azi noapte m-am rugat si am multumit pentru copiii mei. Pentru fiecare moment trait cu ei. Au inceput scolile si gradinitele! Tineti-va bine mamici si tatici, bunice si bunici! Puneti-va centurile de siguranta si pregatiti-va pentru noul am scolar! Si nu uitati nicio secunda ca traim cele mai frumoase momente din viata prichindeilor nostri! Mult succes!”

 

Simona Pătruleasa

“Prima zi de scoala! Multă bafta, copii!”

Mihaela Cernea este mama a doi copii mari, Leia şi Leon, care au început şcoala la Liceul Dinu Lipatti.

 

Elena Gheorghe

“Emotii... Astazi Nicholas a inceput clasa intai si parca mai ieri il duceam pentru prima oara la gradinita, timpul trece foarte repede dar ne raman amintiri pretioase.
Succes tuturor celor care astazi au inceput gradinita, scoala, liceul, facultatea, serviciu sau pur si simplu o noua zi.”

 

Giulia

“Prima zi de scoala si de gradinita! Sa aveti un an fantastic, Antonia si Mika! 
Sa va bucurati de fiecare zi de scoala, sa legati si mai multe prietenii si sa invatati numai lucruri interesante! Va iubiiiiim!”