Magic News

Mesajul emoţionant al mamei lui Beyonce de ziua de naştere a artistei

Beyonce a împlinit 38 de ani pe 4 septembrie şi a primit numeroase felicitări şi cadouri, însă nimic nu se compară cu mesajul pe care i l-a transmis Tina Knowles, mama ei.

Aceasta a scris câteva rânduri extrem de sensibile pe Instagram, declarându-i încă o dată dragostea fiicei ei.

„În urmă cu 38 de ani ai intrat în viața mea și stiu, fără nicio urmă de îndoială, că Dumnezeu te-a trimis! Îmi pierdusem recent mama și nu am crezut niciodată că voi mai putea simți o astfel de iubire specială, dar după 7 luni eram însărcinată cu tine (în urmă cu 39 de ani). În momentul în care te-am văzut, am știut că așa ceva există”, a scris Tina Knowles pe Instagram.

„De atunci am fost cele mai bune prietene. Mi-ai adus atâta bucurie și mândrie și dragoste și prietenie! Inima ta este cât Texas de mare! Ești una dintre cele mai bune mame care există! Și te iubesc atât de mult! Să ai cea mai frumoasă aniversare!! Mama ta”.

Beyonce şi mama ei se înţeleg perfect şi sunt văzute foarte des împreună la diferite evenimente mondene.

Beyonce şi-a sărbătorit anul acesta ziua în avans, artista participând la un festival in Philadelphia. Jay-Z-, sotul ei, a surprins-o cu un tort, iar cei prezenti i-au cântat La mulţi ani. Nu a durat mult şi a început şi petrecerea la care Beyonce a dansat şi s-a distrat de minune.

Foto: Gettyimages.com