Lifestyle - Pentru mămici

Micutii zodiacului: Caracterul copilului tau in functie de zodie(2)

Afla cum se comporta micutul tau in functie de zodia in care s-a nascut.

Copilul din Zodia Rac 

 

Copilul din zodia racului este cumine si capturat in jocurile sale, insa trebuie sa aveti grija sa ii oferiti jocuri interesante, care sa ii puna imaginatia la treaba. Are o intuitie deosebita si este foarte sesnibil, avand tendinta de a se atasa de unul din parinti mai mult decat de celalat parinte de la care asteapta dragoste, atentie si blandete. Desi este ascultator, cand ceva nu-i convine poate face crize de isterie. Copilaria pentru cei din zodia racului are un efect intens asupra vietii la maturitate, putandu-l marca profund, in sensul bun sau rau al cuvantului. De aceea este necesar ca atunci cand aveti un copil in zodia racului sa incercati sa nu-l neglijati, sa va certati in fata lui sau sa spuneti in fata fetitei cuvinte precum “barbatii sunt niste rai” ori in fata baietelului ca femeile sunt intr-un fel, caci astfel de cuvinte i se implementeaza copilului in minte. Pentru el,voi sunteti principalii oameni-model in viata.

 

Copilul din Zodia Leu 

 

Micutul din zodia Leu este atat de activ, vorbaret si inteligent incat toti prietenii va indiviaza pentru copilul pe care il aveti. Este foarte sociabil si stie cum sa se faca iubit, sa intre in gratiile oricui, insa totodata este autoritar cu ceea ce doreste si nu prea se va supune dorintelor voastre daca i le comunicati ca pe niste ordine. Isi doreste foarte multa atentie si multe laude si puteti cadea in extrema rasfatului, de aceea este recomandat sa fiti relisti cu el si sa-l laudati doar atunci cand merita. Va incerca sa faca cel mai frumos desen din clasa, sa ia note mari sa va impresioneze sau sa obtine un serviciu de la voi, de aceea se recomanda sinceritate in relatia cu acest copil.

 

Copilul din Zodia Fecioara 

 

Este un copil modest ca pretentii, cere multa atentie, insa in schimb ofera mult ajutor parintilor. Acest copil este o adevarata binecuvantare si ar trebui sa fiti fericiti ca il aveti, caci nu va creaza prea multe probleme decat cele micute specifice varstei, in rest este foarte consteint de responsabilitatile pe care le are, intelege ca trebuie sa invete, este silitor si uneori va uimeste cu inteligenta sa, se supune sfaturilor si dorintelor parintilor. El nu cere atentie, doreste sa i se ofere fara a cere acest lucru, astfel ca daca aveti mai multi copii, faptul ca el nu se face vazut in ochii vostri va poate face sa aveti tendinta de a-l neglija si de a acorda mai multa atentie celorlati frati. Desi nu va spune, fiti siguri ca a sesizat acest lucru si il poate intrista. Uneori, in gradinita sau scoala, copiii pot rade de el, iar el nu va riposta violent, dar se va intrista, de aceea in copilarie se cere atentia parintilor si protectia micutului.

 

Sursa: kidz.ro