Magic News

Harry şi Meghan s-ar putea muta în America

Harry şi Meghan ar putea părăsi Regatul Unit pentru a se muta în America, acolo unde Meghan s-a născut şi se simte cel mai bine.

Se pare că Ducii de Sussex caută o casă în Malibu după ce Meghan şi-ar fi exprimat dorinţa de a trăi în America.

Până la această schimbare majoră pe care ar putea să o facă în vieţile lor, Ducii de Sussex se pregătesc să plece într-o călătorie în Africa împreună cu Archie, fiul lor născut în luna mai.

Printul Harry este extrem de nerăbdător să facă acest turneu alături de familia lui, mai ales că Africa este continental de care îl leagă multe lucruri:

“Peste câteva săptămâni, familia noastră va realiza primul său turneu oficial în Africa, o parte a lumii care a fost cea de-a doua mea casă în ultimele două decenii", a scris Harry pe contul său de socializare.

Harry şi familia lui vor vizita Africa de Sud, Malawi, Angola şi Botswana, ultima ţară având o semnificaţie aparte pentru cei doi.

Printul Harry i-a dăruit lui Meghan un inel de logodnă creat după un design realizat de el. Piatra din centru este din Botswana, iar diamantele din lateral sunt din colecţia Prinţesei Diana, Harry dorindu-şi astfel ca Prinţesa Inimilor să fie alături de ei în această călătorie incredibilă pe care au început-o.

Foto: Gettyimages.com