Magic News

Ed Sheeran se retrage din muzică pentru o lungă perioadă. Care este motivul

După ce a străbătut lumea timp de 2 ani cu turneul “Divide Tour”, în cadrul căruia a cântat şi In România în această vară, Ed Sheeran a susţinut ultimul său concert, artistul cântând în Ipswich, oraşul lui natal.

În vârsă de 28 de ani, celebrul artist şi-a anunţat fanii că nu va urca prea curând pe scenă, în cariera sa urmând o pauză de câţiva ani.

“Așa cum știti, am fost în turneul Divide în ultimii doi ani, iar astăzi este ultima zi... Am cântat în lumea întreagă, Glastonbury, Wembley, America, Noua Zeelandă, Australia, Asia, America de Sud. În această seară, îniante de a începe, am aflat că am cântat în faţa a 9 milioane de oameni. Este cel mai mare turneu din toate timpurile.

A fost o zi emoţionantă pentru multă lume în culise. Este ca şi cum v-aţi despărţi de iubita cu care aţi fost împreună mulţi ani.

Vreau să mulţumesc tuturor. Mulţumesc celor care mi-au dat această şansă. Este ultimul cântec. L-am scris la 15 ani. Ne vedem peste câţiva ani. Mulţumesc.”

Divide Tour a fost cel mai mare turneu, Ed Sheeran susţinând 255 de concerte şi câştigând 776 de milioane de dolari, sumă cu care a doborât recordul deţinut până atunci de U2 cu 360 Tour.

Iar Ed Sheeran are un motiv puternic pentru care vrea o pauză. Căsătorit cu Cherry Seaborn, iubirea lui din şcoală, artistul vrea să îşi petreacă timpul alături de ea. “Încep o viaţa nouă împreună cu Cherry. Nu îmi pot petrece următorii 20 de ani pe drum.”, a declarat el de curând. “A avea copii este un lucru diferit. Nu m-ar deranja să mă sacrifice pentru ei”.

Foto: Mihai Vasilescu