Magic News

Intră în atmosfera Enescu Spirit cu yoga pe muzica clasică sau gin yoga

Pe 31 august, în Grădina Botanică de la Palatul Universul, Life.ro şi Ral Bratu te aşteaptă la evenimentul Enescu Spirit, în cadrul căruia sunt programate două şedinţe de yoga cu totul speciale.

Dimineaţa, te relaxezi pe muzică clasică, iar seara savurezi un cocktail cu gin înainte de şedinţa de yoga.

„Dicţionarul zice că yoga înseamnă unitate. Unitate în diversitate, aş completa eu. Pentru mine yoga e o gimnastică a sufletului. E o unealtă şi, în acelaşi timp, o vorbă de duh care mă ajută să râd şi să mă joc mai mult cu mine.

Povestea noastră a început în copilărie (nu ştiu cine pe cine a pus prima ochii), dar, desigur, valurile vieţii ne-au aruncat în zone diferite. Însă scenarii americane se scriu peste tot şi, pentru că prima dragoste nu se uită niciodată, cu 7 ani în urmă drumurile ni s-au intersectat din nou. Atinsă de curiozitatea patimaşă a îndrăgostelii, am vrut să aflu cât mai multe despre ea. Aşa am ajuns să parcurg un curs intensiv de instructor de yoga, ţinut de Bindusar Yoga Kendra Risikesh India (Yoga Alliance UK).

Şi, pentru că cel mai mult îmi place să împart şi să învăţ cu ceilalţi, m-aş bucura să râdem şi să salutăm soarele împreună”. Cam așa este Ral Bratu – inginer electronist cu suflet de artist.

Dacă vreți să încercați gin yoga sau yoga pe muzică clasică, atunci trebuie neapărat să participaţi la Enescu Spirit pe 31 august la Mezanin, Palatul Universul.

Pentru a participa la unul sau la ambele evenimente trebuie să vă înscrieți înainte, completând formularul din link