Magic News

Ce mai face Indila, interpreta celebrei melodii “Derniere Danse”

Indila, cântăreaţa de origine franceză care cucerit toate topurile cu hitul „Derniere Danse", a revenit după patru ani de absenţă.

Artista care a împlinit în această vară 35 de ani a lansat un nou cântec, „Parle à ta tête", primul single extras de pe următorul ei album.

"Patru ani de tăcere... Îmi cer iertare celor cărora această perioadă li s-a părut o eternitate. Fără schimbări, mă întorc înapoi în trenul visătorilor. Bine aţi venit la bord!", a scris Indila, pe Instagram.

„Parle à ta tête" este o piesă de o profunzime copleșitoare, care combină o paletă vastă de sunete, a căror armonie reușește să contureze perfect mesajul piesei, comprimat chiar de către Indila prin afirmația: „A fi este a visa".

Parle à ta tête" vorbește despre infinitatea timpului și despre faptul că viața noastră pe pământ este limitată şi împrumută influenţe din cântecele franceze ale anilor 50, de la Brel şi Edith Piaf, dar are şi sonorităţi care te poartă cu gândul la ritmurile electro ale lui Stromae.

La nivel internațional, Indila este considerată un fenomen muzical, iar în România, unde a și concertat în anul 2014, a câştigat admiraţia unui număr impresionant de fani.

După ce a colaborat cu rapperi cunoscuți din Franţa, ca Soprano, Rohff sau Youssoupha, Indila s-a remarcat odată cu lansarea single-ului „Derniere Danse” (2013), care a ocupat prima poziție în clasamentul celor mai difuzate piese din țara noastră.

Ascensiunea fulminantă a frumoasei brunete s-a petrecut într-un timp record după ce în 2014  a lansat „Mini World", albumul său de debut, material ce a primit 10 discuri de platină în România.

Noul album al Indilei va fi lansat în luna noiembrie, a anunţat casa sa de producţie.