Magic News

LIFE.ro dă viață muzicii clasice și organizează petrecerea de deschidere a Festivalului George Enescu

În premieră, LIFE.ro organizează anul acesta petrecerile de deschidere și de închidere ale Festivalului Internațional George Enescu.

 

Pe 31 august, la Palatul Universul, te aşteaptă o grădină botanică chiar in mijlocul palatului, desene cu note muzicale în cafea, un treasure hunt pe trotinete, un târg de ONG-uri.

Iar muzica clasică inspiră şi este adusă la viață pe ritmuri rock ... de la Rock FM și disco... împreună cu Eugen Rădescu și alți DJ din pasiune. 

Pe timpul zilei, eşti aşteptat la cafea cu desene muzicale la Beans & Dots, cocktail-uri tematice la Fix me a drink, mâncare de pe vremea lui Enescu în curtea palatului și socializare în fața unui cocktail cu gin sau a unui pahar de vin. Iar în pauzele lungi și dese poţi merge la atelierele de yoga gin din Grădina Botanică de la Mezanin. 

 

Cum arata programul zilei de 31 august:

  • party-ul @. Apollo 111 (începând cu ora 21:00-22:00) în care Eugen Rădescu va pune muzică împreună cu alți invitați speciali, DJ din pasiune
  • cocktail-uri muzicale la Fix me a Drink
  • desene în cafea cu inspirație muzicală la Beans & Dots
  • 2 sesiuni de yoga gin în Grădina Botanică de la Mezanin la care te poţi înscrie pe life.ro
  • 1 treasure hunt pe trotinere  împreună cu simpaticii de la Wolf-e la care te poţi înscrie tot pe life.ro
  • grafitti art făcut de copii, iar lucrările lor vor fi vândute seara pe 31 august și banii vor fi donați unui ONG care se ocupă de aducerea muzicii în școli
  • spune-ne ce dorințe ai pentru România sau pentru comunitatea ta și lasă-le pe Wall of Dreams, îl găsești în curtea Palatului Universul
  • un colț de relaxare în curtea Palatului Universul (Enescu Chill Out) cu șezloguri de stat la soare și umbreluțe
  • pentru cei mici există un colț de joacă cu super multe activități si cu jucării de la Ara Toys.
  • muzică rock de inspirație clasică pusă de Rock FM atât în cafenea, cât și în curtea Palatului Universului

Și, în toată această aventură pe ritm muzical, este timp de mutat munții din loc. În curtea Palatului Universul este dezvoltată o zonă specială dedicată exclusiv ong-urilor din România. Un loc de parcare = un ONG care schimbă România în bine. ONG-urile confirmate până în acest moment sunt: Magic Camp, Taxi-ul cu bomboane, Hero after School, Ajungem Mari, Nepal for Life, Sheida, Bine Boutique, Copacul cu haine & Donotium cu Rock FM.

Pentru mai multe detalii, acceseaza: enescu.life.ro