Magic News

Horia Brenciu a încheiat magic ultima seară Magic Sunsets de la ONE! Festival

Lui Horia Brenciu i-a revenit misiunea de a închia seria concertelor Magic Sunsets de la ONE!, cel mai mare festival al muzicii româneşti.

A fost finalul perfect al celor 4 seri de vineri desfăşurate în Piaţa Ovidiu din Constanţa sub semnul magiei. Înainte de concertul său a fost păstrat un moment de reculegere în memoria inginerului de sunet Cristian Singer.

Alături de trupa sa, Horia Brenciu, artistul complet, după cum l-a descris Liana Stanciu a cântat unele dintre cele mai frumoase melodii ale sale.

Juratul de la “Vocea României” şi-a început recitalul cu “Septembrie, Luni”, o melodie perfectă acum când vara este pe sfârşite.

A urmat “Inima nu vrea”, iar Horia a spus că vrea să transforme seara în magie. În continuare artistul a cântat “Fac ce-mi spune inima”, iar colegii săi au făcut o demonstraţie de talent, cântând fiecare câte un refren celebru, momentul fiind magistral regizat de Horia, care a cântat “Yellow submarine”, dar şi “Deşteaptă-te române”.

Artistul a cântat “Purple Rain”, melodia lui Prince, în amintirea inginerului de sunet Cristian Singer şi i-a anuntat pe spectatori că în luna decembrie se va întâlni cu publicul pentru a marca 30 de ani de la Revoluţie.

Foto: Ioana Epure