Magic News

Metallica a cântat la Bucureşti “De vei pleca”, melodia trupei Iris. Reacţia lui Cristi Minculescu

Concertul susţinut de Metallica pe Arena Naţională va fi greu de uitat de fanii trupei, care au umplut stadionul şi au cântat alături de artişti.

Legendara trupă de heavy metal a impresionat din nou şi le-a oferit românilor un show senzaţional. Din repertoriul Metallica a făcut parte şi piesa “De vei pleca” a trupei Iris, formaţia cântând în fiecare ţară prin care a trecut câte o melodie reprezentativă.

Pentru România au ales “De vei pleca” şi un întreg stadion a cântat alături de ei. “Piele de găină” e puțin spus! Metallica și un stadion întreg au cântat “De vei pleca”- versuri Cristi Minculescu! ♥️????♥️ Vocea lui Cristi Minculescu ne-a pus acest cântec, pentru totdeauna, în suflet....” este mesajul publicat pe pagina de Facebook, Cristi Minculescu, Valter& Boro.

"Copleșitor! Nu există pentru mine, Valter și Boro recunoaștere mai autentică a muncii, implicării și devotamentului nostru pentru Iris așa cum a fost acest moment. Publicul ne-a confirmat că pentru ei suntem Iris, iar acest lucru ne dă putere să facem totul posibil!", a scris Cristi Minculescu pe Instagram. 

De asemenea, Metallica a mai făcut un gest impresionant, donând prin Fundaţia Metallica “All Within My Hands” suma de 250.000 de  euro Asociaţiei Dăruieşte Viaţ, care construieşte primul Spital de Oncologie Pediatrică din România.

„Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociației Dăruiește Viața.

Concertul Metallica din România face parte din turneul “Worldwired”, iar show-urile se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. Acest turneu a inclus orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Metallica a mai cântat în România în 1999, 2008 şi 2010, iar concertul de acum a fost sold-out.

Foto: Mihai Vasilescu