Magic News

Metallica a donat 250.000 de euro Asociaţiei Dăruieşte Viaţa care construieşte Primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România

Metallica a donat 250.000 de euro Asociaţiei Dăruieşte Viaţa care construieşte Primul Spital de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România

Aflată în România unde a susţinut un concert senzaţional pe Arena Naţională în cadrul turneului Worldwired, formaţia Metallica a donat 250.000 de euro Asociaţiei Dăruieşte Viaţa care construieşte Spitalul de Oncologie şi Radioterapie Pediatrică din România.

„Metallica se alătură inițiativei #NoiFacemUnSpital. Suntem cea mai mare comunitate implicată social din România”, este mesajul de pe pagina de Facebook a Asociației Dăruiește Viața.

Metallica s-a aflat pentru a patra oară în România şi a apărut în faţa publicului în formula James Hetfield (voce), Lars Ulrich (tobe), Kirk Hammett (chitară) și Robert Trujillo (bas). Celebra trupa a mai concertat în România în 1999, 2008 si 2010, iar acum concertul a fost sold-out.

Metallica s-a întors anul acesta în Europa, concertele fiind programate între 1 mai şi 25 auguat, iar show-urile se desfăşoară pe stadioane, în parcuri şi chiar la un castel. Acest turneu a inclus orașe în care Metallica nu a mai concertat de mulți ani, printre care Milano, Zurich, Dublin, Bruxelles (pentru prima oară din 1988), Berlin, Moscova, Varșovia, București, Gothenburg, și chiar orașe cu show-uri în premieră, cum ar fi Trondheim (Norvegia), Hämeenlinna (Finlanda) și Tartu (Estonia).

Asociaţia Dăruieşte Viaţa construieşte primul Spital de Oncologie Pediatrică din România, un proiect finanţat prin donaţii de la persoane fizice şi companii. “Vrem să oferim o șansă în plus bolnavilor de cancer din România. Modernizăm infrastructura medicală, luptăm pentru drepturile pacienților și construim Primul Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.”, se arată pe pagina de Facebook a Asociaţiei.

Şi tu poţi contribui la construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România trimiţând un SMS la 8864 cu textul SPITAL. Cu 4 euro pe lună pui o cărămidă la construirea primului Spital de Oncologie și Radioterapie Pediatrică din România.