Magic News

Delia cântă la ONE! Festival în seara Magic Sunsets. Prin ce schimbari de look a trecut artista

Aflată în atenţia publicului de peste 15 ani, Delia vine la ONE! Festival, iar artista va cânta vineri în ultima seara Magic Sunsets.

Şi de data aceasta, cântăreaţa care a devenit cunoscută la începutul anilor 2000 cu trupa N&D ne va surprinde cu look-ul său, Delia fiind o maestră a schimbărilor.

Blondă, brunetă cu părul verde sau cu şuviţe roz, Delia are un stil eclectic, extrem de îndrăzneţ atât în viaţa de zi cu zi cât şi pe scenă.

De-a lungul timpului, ea a trecut prin multe schimbări de imagine, căutând în permanenţă să impresioneze cu apariţiile sale şi devenind una dintre cele mai noncoformiste celebrităţi atât în muzică, cât şi prin stil, look şi atitudine. Puternică, extravagantă, plină de viaţă, Delia refuză rutină, iubind culorile şi libertatea:

 „Și în viața de zi cu zi sunt cam la fel, doar că mai dozată. Bineînțeles că pe scenă există o adrenalină, o altfel de energie, mai amplificată. Nu mă prea cenzurez niciodată. De asemenea, nu aspir să fiu mereu în topuri, vine cumva de la sine, atunci când vine. Îmi place spontaneitatea, atât în viața privată, cât și în cea profesională. Mi se pare grea rutina – să faci lucruri numai fiindcă trebuie. În ceea ce privește stilul, cred că artiștii oricum au un simț estetic poate puțin mai dezvoltat. Îmi plac culorile, libertatea. E ca o joacă de-a împodobi bradul de Crăciun și te gândești ce faci anul ăsta. Vine de la sine. Nu cred că mă ghidez după trend-uri neapărat.”, declara ea într-un interviu pentru revista Elle.