Magic News

LOREDANA - Moment emoţionant la ONE! Festival. A cântat piesa “Depărtare” în memoria unui prieten drag

Loredana a încheiat seara Magic Sunsets din al doilea weekend ONE! Festival şi a făcut un show de neuitat în Piaţa Ovidiu din Constanţa.

Artista ne-a încântat cu prestaţia sa, din repertoriul său făcând parte melodii extrem de cunoscute, pe care publicul le-a fredonat alături de ea.

Loredana le-a oferit o dedicaţie celor veniţi de departe să o vadă, melodia “Depărtare”. Aceasta a fost cântată şi în memoria inginerului de sunet Cristian Singer care a murit în luna iulie.

“Vreau să dedic acest cântec în memoria lui Cristi Singer, prietenul nostru drag. Acesta ar fi fost spectacolul lui în această seară. El e acum departe de noi. Vreau să îl salut şi să îi dedic acest cântec”, a spus Loredana pe scenă.

Artista a postat în urmă cu câteva săptămâni pe Facebook un mesaj despre dispariţia bunului său prieten.

"Cristi:(... atât de mulți ani cu experiențe minunate împreună, tone de concerte, atâtea turnee pe care le-am făcut, unde ai fost necondiționat alături e bine, la bine, dar și la rău… Tu ai plecat dintr-o dată fără să spui rămas bun… Îți mulțumesc pentru toți acești ani pe care i-am petrecut împreună, îți mulțumesc pentru că ești o ființă umană excepțională, îți mulțumesc pentru loialitate, generozitate și profesionalism… Ai fost cel mai tare, Singer! Odihnește-te în pace, prietenul meu drag. Îmi va fi dor de tine. Îngerii vor avea grijă de tine în drum spre cer… Adio”

ONE! Festival continuă

ONE!, cel mai mare festival al muzicii româneşti continuă şi weekend-ul acesta cu noi concerte. Vineri, 9 august, la Magic Sunsets, vin Direcţia 5 şi Proconsul, două dintre cele mai iubite trupe româneşti.