Magic News

Aurelian Temişan &T Band au creat o atmosferă magică la ONE! Festival - VIDEO

ONE! Festival a început în această seară în Piaţa Ovidiu din Constanţa cu Magic Sunsets, iar Aurelian Temişan &T Band au creat o atmosferă magică.

Concertul susţinut de artist alături de trupa sa a fost o demonstraţie de muzică de calitate, artişii oferindu-le celor prezenţi ocazia să asculte piese proprii, cover-uri româneşti şi melodii de referinţă din muzica românească.

Actor, om de televiziune şi cântăreţ, Aurelian Temişan ne-a vrăjit încă o dată cu vocea sa, anul acesta împlinindu-se 30 de ani de când debuta chiar în oraşul de la malul mării.

A fost un concert pe care Aurelian Temişan l-a dedicat “celor care astăzi îşi încep vacanţa pe litoral, celor care sunt de ceva timp acolo şi s-au bucurat de razele soarelui şi valurile mării sau celor care au chef de o nebunie de vară spontană”.

Timp de 4 weekend-uri, în Piaţa Ovidiu din Constanţă se desfăşoară ONE Festival. Serile de vineri stau sub semnul Magic Sunsets, sâmbăta au loc concerte Kiss Energy, iar duminica ascultăm muzică rock la Rock Nights.

Foto: Mihai Vasilescu