Magic News

Ce cadou a primit Jennifer Lopez de la logodnicul ei la împlinirea a 50 de ani

Ne vine cu greu să credem, dar Jennifer Lopez a împlinit 50 de ani pe 24 iulie şi continuă să rămână în top şi să-şi expună corpul perfect pe Instagram unde este urmărită de aproape 100 de milioane de fani.

Alex Rodriguez, logodnicul ei, i-a făcut un dar pe măsură, postând un mesaj video plin de dragoste. Împreună cu diva latino de 2 ani, acesta dezvăluie că are impresia că este ziua lui în fiecare zi.”Mulţumesc pentru pasiunea, energia, inspiraţia şi voinţa de a fi mai bună în tot ceea ce faci. Eşti cea mai bună parteneră de viaţă, cea mai bună fiică, cea mai bună mamă, cea mai bună artistă. Te iubim.”

De asemenea, fostul jucător de baseball şi-a surprins iubita cu un Porsche 911 GT3, un model care i se potriveşte perfect divei americane: strălucitor, roşu, decapotabil.

Jennifer Lopez s-a bucurat de darul primit, fiind surprinsă conducându-şi noua maşină pe străzile din Miami.

La 50 de ani, Jennifer Lopez se pregăteşte să spună “Da” pentru a patra oară, după ce artista s-a logodit cu Alex Rodriguez în luna martie. Pe Instagram, ea le-a dezvăluit fanilor inelul de logodnă, un diamant somptuos care a valorat peste un milion de dolari.