Magic News

Prinţul George a împlinit 6 ani. Cum arată în noile portrete realizate de mama lui

George, primul copil al Ducilor de Cambridge, împlineşte 6 ani pe 22 iulie, iar Palatul Kensington a publicat noi fotografii cu acesta, aşa cum ne-a obişnuit la fiecare aniversare a copiilor din familia regală.

Al treilea moştenitor al tronului a fost pozat de mama lui, Kate Middleton, iar fotografiile au fost publicate pe conturile oficiale ale palatului.

Îmbrăcat într-un tricou al naţionalei de fotbal a Angliei, George a fost surprins în grădina Palatului Kensington, iar într-una dintre fotografii, George râde cu gura până la urechi, dovedind că este un copil extrem de vesel.

Într-o a treia fotografie, micul prinţ este îmbrăcat într-un tricou polo verde, iar mama lui l-a pozat în timpul unei vacanţe în familie.

În doar câteva ore, cele trei fotografii au primit pe Instagram peste 2 milioane de like-uri, familia regală britanică bucurându-se de o mare popularitate.

Cât despre petrecerea de ziua lui, cel mai probabil, George va fi sărbătorit în Caraibe, acolo unde Kate şi William merg în fiecare vară.