Magic News

Mick Jagger are un fiu de 2 ani care îi seamănă perfect. Cum arată Mini Mick

Mick Jagger a avut o viaţă tumultoasă, care nu l-a împiedicat însă să aibă şi o familie numeroasă şi foarte frumoasă. Astfel, la 75 de ani, starul rock este tatăl a 8 copii, cu 5 femei diferite, cel mai mic, Deveraux fiind născut în 2016.

Puştiul în vârstă de 2 ani şi jumătate este fiul lui Mick cu balerina Melanie Hamrick, iar băieţelul seamănă leit cu celebrul lui tată.

Mama lui a postat mai multe fotografii adorabile cu el, iar în cea mai recentă asemănarea este izbitoare.

Cu un păr blond, cârlionţat, aceleaşi buze şi aceeaşi privire ca a artistului, Devereux este un un băieţel extrem de frumos, care va frânge multe inimi când va creşte.

Imediat au început şi comentariile legate de asemănarea dintre Devereux şi Mick Jagger: „Mini Mick“, „Clona tatălui său“, „Seamănă cu Georgia May (una din fiicele lui Mick Jagger – n.r.)“, „Este un viitor star rock“.

Deveraux mai poartă ale două prenume: Octavian, care înseamnă „al optulea născut“ în limba latină, şi Basil, prenumele tatălui artistului, care a murit în 2006.

Mick Jagger are opt copii cu cinci femei diferite: Karis (48 de ani), din relaţia cu cântăreaţa Marsha Hunt (73 de ani). Cu Bianca Jagger (74 de ani), Mick o 

are pe Jade (47 de ani), cu Jerry Hall (62 de ani) îi are pe Lizzy - 35 de ani, James - 33 de ani, Georgia May - 27 de ani şi Gabriel – 21 de ani.

De asemenea, artistul este tatăl lui Lucas Maurice Morad (20 ani), născut în 1999 după o aventură cu modelul brazilian şi gazda de emisiune, Luciana Gimenez. Deveraux (2 ani) este cel mai mic copil al cântăreţului, născut din relaţia pe care acesta o are cu balerina Melanie Hamrick. De asemenea, Mick Jagger are cinci nepoţi şi o strănepoată.

Recent, artistul a suferit o operaţie pe cord, motiv pentru care The Rolling Stones şi-a amânat turneul din America. Artistul şi-a revenit însă complet, iar acum se află în turneu cu formaţia lui, încântându-şi publicul cu reprezentaţiile sale.