Magic News

Tom Jones a concertat în premieră la Cluj-Napoca

Sir Tom Jones a revenit în România şi a cântat la Cluj-Napoca piese clasice de pe cele peste 40 de albume înregistrate de-a lungul carierei sale.

Tom Jones a urcat pe scenă în jurul orei 20:00 și timp de 2 ore a delectat publicul, care a cântat alături de el hituri precum: SexBomb, Delilah, It's Not Unusual, What's New Pussycat, Kiss, Mama Told Me Not To Come.    

Artistul a fost înconjurat de o trupă de muzicieni de excepție, iar concertul a fost un echilibru perfect de voce legendară, carismă și prezență scenică. Spectacolul de lumini a completat atmosfera de blues și rock'n'roll din arenă.

Concertul a fost punctat de momente în care Tom Jones a vorbit cu sinceritate și nostalgie publicului despre poveștile care l-au inspirat în compunerea cântecelor.

Într-unul din momentele emoționante ale spectacolului, artistul a primit din partea publicului drapelul românesc, pe care artistul l-a ținut pe scenă preț de câteva minute bune, în aplauzele celor din arenă.

Artistul își va continua turneul spre Paris, ajungând inclusiv la festivaluri precum Montreux Jazz Festival din Elveția și FANSTASTIVAL Dinslaken din Germania.