Magic News

Primele imagini din “James Bond” 25

Cel mai nou film din seria “James Bond”, cel de-al 25-lea, va ajunge pe marile ecrane în 2020, iar producătorii au dezvăluit primele imagini.

Actorul Daniel Craig joacă pentru ultima oară rolul spionului britanic, filmările având loc în Jamaica.

Alături de el din distribuţie mai fac parte actorii Ralph Fiennes, Naomie Harris, dar și Rami Malek, câștigătorul premiului Oscar pentru Cel mai bun actor, anul acesta. 

Filmările nu au fost lipsite de peripeţii, Daniel Craig rănindu-se la picior şi având nevoie de o intervenţie chirurgicală.

În vârstă de 51 de ani, Daniel Craig este la ultimul său rol ca James Bond, actorul interpretându-l pentru prima dată pe spionul britanic la 38 de ani. Este greu de spus cine va fi înlocuitorul său, mai multe nume fiind vehiculate. Richard Madden, Tom Hardy, Idris Elba, şi mai nou Robert Pattinson ar putea fi noul James Bond.

Regizorul Danny Boyle susţine că Pattinson este pregătit să joace acest rol şi nu este prea tânăr pentru a îmbrăca costumul spionului britanic.

“Trebuie să aibă aproximativ 30 de ani. Câţi ani avea Connery? Este pregătit!”

Sean Connery avea 31 de ani când l-a jucat pentru prima dată pe James Bond, iar George Lazenby, înlocuitorul lui, 29 de ani. Robert Pattinson are în prezent 33 de ani şi şanse mari să fie el actorul ales pentru acest rol.

 

 

Foto: Gettyimages.com