Magic News

Nepotul lui Elvis Presley este copia fidelă a artistului. Cum arată tânărul

Lisa Marie Presley, fiica lui Elvis Presley, a postat recent o fotogarfie cu cei patru copii ai săi, iar Benjamin, fiul său cel mare, seamănă izbitor cu artistul.

În fotografia postată cu mesajul “Mama leu şi puii săi” apar Benjamin Keough (26 de ani), Riley Keough (30 de ani) şi gemenele Finley Aaron Love Lockwood şi Harper Vivienne Ann Lockwood, în vârstă de 10 ani, însă cel care a atras cel mai tare atenţia este Benjamin.

Asemănarea cu bunicul lui este izbitoare, iar fanii artistului au reacţionat imediat. Benjamin are aceeaşi atitudine ca Elvis şi a moştenit de la acesta podoaba capilară bogată.  

“Fiul tău este geamănul tatălui tău! Sunteţi o familie drăguţă“ este unul dintre comentarii.

Un alt fan a scris:„Fiul tău este copia tatălui tău, o fotografie drăgălaşă de familie. Vă transmit dragoste şi să fiţi binecuvântaţi cu toţii“. 

Lisa Marie a fost căsătorită de 4 ori şi are la activ tot atâtea divorţuri. În 2018, ea s-a despărţit de Michael Dean Lockwood, tatăl gemenelor, după 12 ani de căsătorie.

Anterior, fiica lui Elvis a mai fost casătrită cu Danny Keough – alături de care are doi copii, Riley şi Benjamin –, cu Michael Jackson (1994-1996) şi cu Nicolas Cage (2002-2004).