Magic News

Mick Jagger - Primul interviu după operaţia pe inimă. Cum se simte artistul

Mick Jagger, în vârsta de 75 de ani, solistul trupei The Rolling Stones, este în formă foare buna după operaţia pe cord şi se pregăteşte să revină pe scenă.

El a fost supus unei intervenţii pe cord, iar formaţia şi-a anulat turneul pe care îl avea programat să înceapă pe 21 aprilie.

Spre marea dezamăgire a fanilor, pe 30 martie, trupa britanică a anunţat cu regret pe contul de Facebook că va reprograma turneul nord-american,deoarece solistul este nevoit să urmeze un tratament.

Din fericire, artistul a trecut cu bine peste acest moment delicat şi se pregăteşte să revină pe scenă în turneul “No Filter”, primul concert urmând să aibă loc pe 21 iunie, la Chicago.

“Mă simt destul de bine”, a declarat solistul. “Am repetat mult în ultimele săptămâni. În această dimineaţă am făcut un pic de sport. După aceea plec la repetiţii”, a declarat Jagger pentru postul de radio canadian Q107.

Formaţia The Rolling Stones va susţine în această vară 17 concerte în Statele Unite. „Nu merg în turneu tot timpul, 12 luni pe an. Când eşti tânăr, asta faci. Acum petrec trei sau patru luni pe drum pe an şi pare să fie un echilibru bun”, a explicat Jagger.