Magic News

Rihanna este cea mai bogată cântăreaţă din lume. Ce avere fabuloasă are artista!

La vârsta de 31 de ani, Rihanna a devenit cea mai bogată cântăreaţă din lume, depăşindu-le pe Madonna, Celine Dion sau Beyonce.

Artista născută în Barbados este posesoarea unei averi de 600 de milioane de dolari, potrivit Fobes, banii fiind făcuţi din muzică, industria vestimentară şi cosmetică, domenii în care Rihanna s-a implicat tot mai mult. Rihanna făcând reclamă la lenjerie intimă, la costume de baie provocatoare sau la produse cosmetice s-a dovedit o reţetă de mare success.

Cea mai mare parte a averii sale provine însă  din turneele şi vânzările de albume, însă veniturile din afacerile sale nu sunt nici ele de neglijat.  Ea este coproprietara brand-ului de lenjerie  Savage X Fenty.

Cu un fler deoseit în a face bani, Rihanna a ajuns mai bogată decât Madonna (570 de milioane de dolari), Celine Dion (450 de milioane de dolari) sau Beyonce (400 de milioane de dolari), al cărei soţ, Jay-Z, a devenit primul rapper miliardar.

Rihanna şi-a făcut debutul în muzică în 2003, iar în 2017 ea lansa brand-ul Fenty Beauty - în colaborare cu grupul francez LVMH. Acesta se dovedeşte un succes, în  având o cifră de afaceri de 570 de milioane de dolari în doar 15 luni de la lansare.

Imperiul Rihannei creşte pe zi ce trece, acestuia adăugându-i-se acum o marcă de lux cu sediul la Paris, care va produce articole vestimentare pret-a-porter, pantofi şi accesorii. 

“Vreau pur şi simplu să văd lucrurile din perspectiva mea. Sunt o femeie de culoare care adoră şi adoptă ideile şi energiile tinerilor şi care vrea să le transforme apoi în produse de lux pentru o casă de lux” a declarat artista, recent, pentru AFP.

“Nu m-am gândit niciodată că voi câştiga atât de mulţi bani, deci o simplă cifră nu mă va face să mă opresc din activitate”, declara Rihanna în luna mai pentru T Magazine, suplimentul de fashion al cotidianului The New York Times. “Banii vin odată cu alte lucruri, dar eu lucrez la ceea ce îmi place, la ceea ce mă pasionează”, a adăugat artista pop-R&B.