Magic News

Moby dezvăluie că a avut o idilă cu Natalie Portman. Ce spune actriţa despre relaţia cu muzicianul

Moby şi Natalie Portman au fost împreună în 1999 timp de câteva saptămâni, susţine muzicianul în vârstă de 53 de ani în cartea lui de memorii.

În vârstă de 53 de ani, Moby a povestit în volumul „Then It Fell Apart” că Natalie, care avea 20 de ani pe atunci, a venit în culisele unuia dintre concertele lui şi a început să flirteze cu el.

“Eram un bărbat chel care bea… iar ea un star de cinema minunat. Şi iat-o în cabina mea, flirtând cu mine. Timp de câteva săptămâni am încercat să fiu prietenul ei, dar nu a mers. Într-o seară, la telefon, mi-a spus că a întâlnit pe altcineva.”, a povestit artistul.

Pentru Natalie lucrurile au stat complet diferit, actriţa povestind pentru “Harper’s Bazaar” ce s-a întâmplat atunci: “Am fost surprinsă să aud că el a caracterizat timpul foarte scurt în care l-am cunoscut drept o relaţie pentru că eu îmi amintesc un om mult mai în vârstă purtându-se ciudat cu mine când am terminat liceul”.

“A spus că aveam 20 de ani; în mod clar nu aveam. Eram adolescentă. Tocmai împlinisem 18 ani. Nici el, nici editorul său nu au verificat datele - pare deliberat. Faptul că el a folosit această poveste pentru a-şi vinde cartea a fost foarte deranjant pentru mine”, a continuat Natalie Portman, cunoscută pentru filme precum “The Other Boleyn Girl” şi “Black Swan”.

“Eram o fană şi m-am dus la unul dintre concertele sale după ce am absolvit. Când ne-am întâlnit după spectacol, a spus . Era în turneu, iar eu filmam, aşa că ne-am văzut de doar de câteva ori".