Magic News

Echipa filmului “Once Upon a Time in Hollywood”, pe covorul roşu, la Cannes

“Once Upon a Time in Hollywood”, cel mai recent film al lui Quentin Tarantino şi cel mai aşteptat film de la Cannes, a avut marea premieră la cel mai important festival de film european.

Pe covorul roşu si-au făcut apariţia regizorul Quentin Tarantino şi actorii de cinci stele din distribuţie: Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Al Pacino şi Margot Robbie.

În vârstă de 55 de ani, Brad Pitt a arătat perfect în costumul negru, elegant, actorul revenindu-şi după divorţul de Angelina Jolie. Alături de el, DiCaprio şi-a făcut aparitia într-un costum negru Armani, la fel de elegant, cei doi actori adoptând acelaşi stil vestimentar. Frumoasa Margot Robbie a purtat o bluză roz diafană şi o pereche de pantaloni negri, o ţinută Chanel. 

“Once Upon a Time in Hollywood” este cel de-al 10-lea lungmetraj al cineastului american şi spune povestea Hollywood-ului din anul 1969, bulversat de moartea actriţei Sharon Tate, sotia regizorului Roman Polanski şi adevărat icon. Este pentru prima dată când DiCaprio şi Brad Pitt joacă împreună într-un film, însă fiecare dintre ei este la cea de-a 2-a colaborare cu Tarantino. Brad Pitt a jucat în “Inglorous Bastards”, film lansat în 2009 si prezentat la Cannes, iar Leonardo DiCaprio a avut rolul principal în lungmetrajul lui Tarantino din 2012, “Django Unchained”.

Foto: Gettyimages.com