Magic News

Show-ul Madonnei la Eurovision 2019 pus sub semnul întrebării. Motivul pentru care artista ar putea să nu cânte în seara finalei

Cu câteva zile înainte de finala Eurovision 2019 din Israel, prestaţia Madonnei nu este încă una sigură, organizatorii anunţând că nu există un contract semnat în acest sens.

European Broadcasting Union (EBU), compania care se ocupă de organizarea Eurovision, nu a confirmat niciodată că artista în vârstă de 60 de ani va urca pe scenă la Tel Aviv.

”Dacă nu avem un contract semnat, ea nu poate cânta pe scena noastră. Suntem într-o situaţie puţin ciudată. Avem un artist care îşi doreşte să cânte la Eurovision, şi pe care noi îl dorim pe scenă, însă pentru asta trebuie să avem un contract semnat. Încă negociem, dar dacă un contract nu este semnat în aceste zile, ea nu va urca pe scenă”, a declarat Jon Ola Sand.

În luna aprilie, managerii Madonnei au anunţat acest show în cadrul căruia Madonna urma să câne două piese: una de pe cel mai nou album al divei, “Madame X”, care va fi lansat în luna iunie şi unul dintre hit-urile ei din anii 80.

Madonna ar urma să cânte în finala programată pe 18 mai, iar pentru prestaţia ei ar fi solicitat 1 milion de euro, sumă plătită de un miliardar israelian.