Magic News

Ed Sheeran şi-a dublat averea într-un an şi a depăşit-o pe Adele

Ed Sheeran este mai bogat decât Adele, artistul britanic ocupând locul 17 în topul celor mai bogaţi cântăreţi britanci.

În vârstă de 28 de ani, Ed Sheeran, care va cânta vara aceasta în România, are o avere de 160 milioane de lire (185 de milioane de euro), depăşind-o pe Adele în clasamentul publicat de Sunday Times.

Adele ocupă locul 22 în acest top, cu o avere de 150 de milioane de lire (174 de milioane de euro), iar ea şi Ed sunt excepţii, partea superioară a clasamentului fiind dominată de “rockeri ridaţi cu cariere care se întind pe parcursul mai mult decenii”.

Astfel topul celor mai bogaţi artişti britanici este deschis anul acesta de Andrew Lloyd Webber, compozitorul în vârstă de 71 de ani cunoscut pentru comediile muzicale precum “Cats” sau ‘Fantoma de la Operă”, a cărui avere este de  820 milioane de lire (950 de milioane de euro).

Pe al doilea loc se află Paul McCartney şi soţia lui Nancy Shevell care au pierdut prima poziţie după ce averea lor s-a diminuat cu 81 de milioane de euro. Cei doi au în prezent o avere de 750 de milioane de lire (871 de milioane de euro).

În clasament urmează U2, cu o avere estimată la 583 milioane de lire (677 milioane de euro), Elton John cu 320 milioane de lire (372 milioane de euro) şi Mick Jagger, solistul Rolling Stones având în conturi 275 milioane de lire (319 milioane de euro).

Foto: Facebook