Magic News

Adelina Pestriţu, la Magic FM - Despre Cloud No 9, târgul de design unde îşi va prezenta creaţiile

Adelina Pestriţu a fost invitată în această dimineaţă la Magic FM, unde a vorbit despre Cloud No 9, unul dintre cele mai importante şi longevive târguri de design din Bucureşti.

Pe 11 şi 12 mai, peste 35 dintre cei mai importanţi designeri români de haine, încălţăminte, bijuterii şi accesorii vin la Cloud No 9 Rainbow Edition, la Bucuresti Mall Vitan, cu colecţiile lor de primăvară-vară, dar si cu cele mai bine vândute piese ale lor.

Adelina a creat brand-ul ByEda şi va aduce la Cloud No 9 de la tricouri, salopete şi hanorace până la genţi şi piese reprezentative din colecţia ei. Alături de ea se va afla şi actriţa Diana Dumitrescu care va veni cu cutii de bijuterii, trusouri de nuntă şi de botez, toate lucrate manual cu dichis şi multă dăruire de ea şi de sora ei.

Pasiunea pentru design vestimentar a Adelinei vine de undeva din copilărie, părinţii săi având mai multe magazine de haine. “Oamenii şi-au dorit să poarte haine inspirate de mine.”, a declarat Adelina.

Când pleacă în călătorie, în bagajul ei se află întotdeauna un hanorac, un tricou, jeanşi şi adidaşi.

“Sincer sunt o norocoasă. Am făcut exact ce mi-am dorit în viaţă. Astăzi sunt antreprenor, e un program full time. Lucrez continuu. E nevoie de multă implicare.”, spune vedeta.  

Adelina are o comunitate de peste 2 milioane de fani, iar fiica ei, Zenaida-Maria, care nu a împlinit încă un an, are pe Instagram 103.000 de prieteni. Şi căţelul Adelinei, Nobby, are cont de Instagram.

Foto: Mihai Vasilescu