Magic News

Prinţul Harry - Primele declaraţii după ce a devenit tătic: “Sunt atât de mândru de soţia mea”

Prinţul Harry şi Meghan Markle au devenit părinţi, Ducesa de Sussex aducând pe lume primul copil al cuplului, un băieţel.

Extrem de fericit si emoţionat, Prinţul Harry a ieşit în faţa ziariştilor şi a făcut primele declaraţii despre băieţelul lui:

”Sunt foarte încântat să vă anunț că Meghan și cu mine avem un băiețel care s-a născut în cursul dimineții, un băiat foarte sănătos. Mama și bebelușul se simt foarte de bine. A fost cea mai uimitoare experiență pe care mi-aş fi putut-o imagina vreodată. 


Amândoi suntem extrem de încântați și atât de recunoscători pentru toată dragostea și sprijinul tuturor. A fost uimitor, așa că am vrut să împărtășesc asta cu toată lumea.”

Prinţul Harry nu a dezvăluit pentru moment ce nume va purta cel de-al optulea strănepot al Reginei Elisabeta a II-a, însă un anunţ în acest sens urmează să fie făcut în curând:

”Încă ne gândim ce nume îi vom da. A fost uimitor. Sunt atât de mândru de soția mea. Orice părinte și tată spune despre copilul lui că este superb, dar acest copil este uimitor.”  

Ziarele britanice şi-au deschis ediţia de astăzi avându-l pe prima pagină pe Prinţul Harry care zâmbeşte fericit.