Magic News

Adelina Pestriţu şi Diana Dumitrescu sunt vestitoarele primăverii la târgul de designeri români Cloud No 9

Adelina Pestritu si Diana Dumitrescu sunt vestitoarele primaverii la targul de designer romani, Cloud no 9 care va avea loc pe 11 si 12 mai la Bucuresti Mall Vitan si unde vor merge cu cele mai noi si atractive produse semnate de ele.

Adelina Pestritu, fondatoarea www.byeda.ro, o sa aduca pentru pasionatii de fashion prezenti la Cloud No 9 de la tricouri, salopete si hanorace pana la genti si piese reprezentative din colectia ei: “Ma bucura enorm participarea mea la Cloud No.9 impreuna cu brandul meu de suflet ByEda pe care l-am lansat in urma cu cativa ani special pentru pasionatii de lucruri cool si comode. Brandul are la baza piese vestimentare inspirate din stilul meu de zi cu zi, multe dintre piesele care fac parte din colectiile de pe site pornind chiar de la outfit-uri create special pentru evenimente din viata mea.”, declara Adelina entuziasmata ca va cunoaste cu ocazia acestui targ pasionatii de fashion si oamenii care ii cumpara produsele.   

Diana Dumitrescu va aduce la Cloud No 9 cutii de bijuterii, trusouri de nunta si de botez, toate lucrate manual cu dichis si multa daruire de ea si de sora ei: “Detaliile schimba totul, ele dau farmec si personalitate unui spatiu sau unui eveniment. Eu la nunta mea am avut accesorii de la D’Box, facute chiar de sora mea si au fost apreciate de toata lumea. Asa ca, Demi, sora mea, le va aduce la Cloud No 9 cu bucurie si cu convingerea ca vor avea mare succes. D’Box este un proiect gandit si pornit de mine din pasiunea pentru bricolat si care este dus mai departe de sora mea cu talent, daruire si sensibilitate.”, povesteste actrita.    

Iubitorii de fashion vor sa cheme primavara mai repede in Bucuresti. Pe 11 si 12 mai, Cloud No 9, unul dintre cele mai importante si longevive targuri de design din Bucuresti, propun o editie colorata si luminoasa, in ton cu tendintele international. Peste 35 dintre cei mai importanti designeri romani de haine, incaltaminte, bijuterii si accesorii vin la Cloud No 9 Rainbow Edition, la Bucuresti Mall Vitan, cu colectiile lor de primavara-vara, dar si cu cele mai bine vandute piese ale lor.