Magic News

Serialul “Tânăr şi neliniştit”, marele câştigător al Galei Daytime Creative Arts Emmy Awards

Celebrul serial „Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless“ a primit cinci premii la cea de-a 46-a ediţie a Galei Daytime Creative Arts Emmy Awards.

“Tânăr şi neliniştit” a fost marele câştigător al serii, fiind urmat de „After Forever” şi „Crown: The Legend”, cu câte patru premii, respectiv „Sesame Street”, „The Ellen Degeneres Show” şi „The Talk”, cu câte 3 trofee.

Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless" a obţinut premiul pentru cel mai bun serial dramă şi, de asemenea, trofeele Daytime Emmy pentru scenariu şi regie.

Premiile Daytime Emmy sunt decernate de Academia de televiziune americană pentru a recompensa cele mai bune producţii difuzate între orele 09.00 şi 19.00.

Cea de-a 46-a gală a premiilor Daytime Emmy a avut loc la Pasadena Civic Auditorium din Pasadena, iar evenimentul a fost prezentat de Mario Lopez şi Sheryl Underwood. 

„Tânăr şi neliniştit/ The Young and the Restless“ va mai fi difuzat cel puţin până în anul 2020, după ce producătorii au hotărât să mai realizeze încă 3 sezoane. Producţia a depăşit deja 11.000 de episoade şi va rămâne, pentru mult timp de acum îniante, cel mai lung serial din istorie.

Serialul a fost prelungit pentru că în America deţine recordul de audienţă pe timpul zilei, fiind pe primul loc în topul preferinţelor de 28 de ani. Producţia despre cele două familii rivale Newman şi Abbott din Genoa City care se luptă pentru supremaţia în domeniul industriei cosmeticelor a avut premiera în 1973.