Magic News

Căsătorie-surpriză la Las Vegas. Au spus “Da” după Gala Billboard Music Awards 2019

Artistul Joe Joans şi actriţa Sophie Turner din “Game of Thrones” s-au căsătorit la Las Vegas, unde au fost prezenţi la Gala Billboard Music Awards.

Cei doi au spus “Da” după ceremonie şi au luat pe toată lumea prin surprindere.

Căsătoria a avut loc la câteva ore după ce Jonas, care face parte din trupa Jonas Brothers, a cântat împreună cu fraţii săi la gala Billboard Music Awards din Las Vegas.

Cântăreţul în vârstă de 28 de ani şi actriţa în vârstă de 23 de ani, celebră pentru rolul Sansa Stark din serialul-fenomen “Game of Thrones” erau logodiţi din 2017.

Ce doi şi-au făcut jurămintele de nuntă la Little White Chapel, în faţa unei sosii a lui Elvis Presley, în timp ce un duo country le-a cântat melodia “Speechless”. DJ-ul Diplo a distribuit pe contul său de Instagram mai multe clipuri de la nuntă.

Sophie a avut-o ca domnişoară de onoare pe Priyanka Chopra-Jonas, căsătorită cu Nick, fratele lui Joe, care i-a devenit una dintre cele mai bune prietene în ultima perioadă.

După nuntă, cuplul a pozat pe un Cadillac roz, nunta fiind una neconvenţională, spre deosebire de căsătoria lui Nick Jonas cu modelul şi actriţa Priyanka Chopra din India, care au avut un mariaj opulent în urmă cu 5 luni.