Magic News

Familia regală a Marii Britanii la slujba de Paşte. Cum a apărut Kate Middleton

Duminică, pe 21 aprilie, familia regală a Marii Britanii a sărbătorit Paştele, dar şi aniversarea Reginei Elisabeta a II-a, care a împlinit 93 de ani.

A fost ocazia perfectă pentru Kate să poarte o nouă ţinută de efect, Ducesa de Cambridge alegând pentru această zi specială un outfit bleu semnat Alexander McQueen. Aşa cum ne-a obişnuit, Kate a reciclat această creaţie, pe care a mai purtat-o în 2014, în timpul turneului din Australia.

Familia regală a participat la slujba tradiţională de Paşte de la capela Saint-George. Kate şi William au apărut extrem de zâmbitori şi relaxaţi după ce cuplul a fost în centrul atenţei în ultima vreme din cauza presupusei infidelităţi a lui William. Privind-o pe Kate, nimic nu pare să îi fi tulburat fericirea în ultima vreme. Ducesa a dovedit încă o data că stăpâneşte la perfecţiune protocolul regal şi a făcut o plecăciune în faţa Reginei.

Alături de cuplul regal, la slujbă s-a aflat şi Prinţul Harry, venit fără Meghan Markle, care urmează să aducă pe lume în aceste zile primul copil al cuplului.

La slujbă au participat, de asemenea, Prinţul Andrew, Prinţesa Beatrice, Mike şi Zara Tindall, Prinţul Edward şi soţia lui, Sophia, alături de copiii lor.